View in browser 

Popcorn Post

Hallo! Hier is Bob Popcorn, je favoriete maiskorrel met driftbuien. Dit is mijn tweede nieuwsbrief, je hebt je daar op de website bobpopcorn.nl ergens in het afgelopen jaar voor ingeschreven. Als je dat vergeten bent, of allang niet meer van popcorn houdt: sorry. Aan alle anderen: hebben jullie een beetje een leuke zomer? Ik heb geweldig nieuws!

Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen

Mijn eerste prentenboek is vanaf vandaag te koop. Echt wel! Voor AL mijn oude vrienden, voor heel veel nieuwe vrienden en voor IEDEREEN vanaf 4 jaar die ook wel eens driftig wordt.

Mijn favoriete meditatie

Voor dit prentenboek heb ik onderzocht hoe je kunt stoppen met ontploffen. En omdat ik de beroerdste niet ben, deel ik de allerbeste tips met jou! Mediteren kan helpen. Daarom staat mijn favoriete POPCORN-meditatie NU op de website. Je kunt er naar luisteren of vind iemand die je wil voorlezen. Je wordt er ontspannen en blij van. (Misschien wel een tikkeltje hongerig...)

Mandala kleurplaat

Tekenen en kleuren blijkt ook te kunnen helpen als je wilt stoppen met ontploffen. Tekenaar Martijn van der Linden (die zijn geduld NOOIT verliest - behalve als hij een paspoort aanvraagt en de pasfoto WEER niet goed is...) maakte speciaal voor jou en mij een mandala kleurplaat. Die mag je gratis downloaden.


Meer leuke dingen

Binnenkort komen er op bobpopcorn.nl en mijn Instagram nog meer leuke dingen online zoals een winactie en meer toffe activiteiten. 

Bob Popcorn feestjes

Vlak voor de zomervakantie vierden we een geweldig Bob Popcorn feest op het zomerfestival van boekwinkel In de Wolken. Ook de komende maanden staan er al heel wat Bob Popcorn feestjes op de planning. Niet alle feestjes zijn openbaar, maar als ze dat wel zijn staan ze op op de website. Zin om ook te komen? Houd mijn agenda dan in de gaten. Vergeet je niet van te voren aan te melden bij de locatie van je keuze!

Nou, dat was het voor vandaag. Ga je mijn boek bekijken? Ik hoop ZO dat het net zo leuk vind! Mijn makers zijn er in ieder geval ontzettend blij mee. 

Tot de volgende Popcorn Post!

Bob Popcorn

Delftweg 51, Rotterdam
Nederland

Hou je niet meer van popcorn? Schrijf je dan uit.

Unsubscribe

Sent by MailerLite